tisdag 17 april 2012

Inte frisk nog att ens blogga

Håller på och kryar på mig, men det blev tydligen värre av att jag i går donade runt på stan på ärenden. Att jag inte bloggat på nästan tre dagar måste nog vara ett tydligt tecken på att allt inte riktigt står rätt till. Känns som snoret i hjärnan täppt till balansorganet i örat på mig så jag svindlar bara jag försöker stå rätt.

Det är ganske otrevligt att läsa om hur sjuka folk är så istället lite bilder:


Läste en bok och stickade en halsduk.

Har surrat på symaskinen så (feber)svetten runnit: shoppingkassar för Creme de la Garderobe-shoppingen på lördag.När man är arrangör får man lov att göra en mängd olika saker.
Märker ni? Handtagen på kassen är sneda!
Det är ju hemsk! men jag skrattade bara. HAHAHA!
Tror jag vill ha den här själv. "Lovely Girl".


Hasar mest omkring och ser eländig ut. Febern är på väg ner så jag leker att det är sommar i Jenny Sainios svartvita äppelklänning.


Ordentlig praktofaktor: stora fickor! Men se vad eländiga miner jag gör.


Fick ett minne från jobbet på ungdomsgården! Den är från ungdomsverkstaden.


Det jag tänkte när jag först såg det var: Tony kommer att älska det!

Den får hänga utom katt-räck-håll.

Veckan har gått ganska ordentligt åt stöpet. Avbokade en träff med lillsyrran igår, vi hade menat gå och bowla. Idag avbokade jag Åbo Fria Skolas vårmöte. Imorgon borde jag gå och hålla föredrag på yrkesskolan om fackföreningar och arbetsmarknader. På torsdag skulle jag och flickvännen gå på teater och se Fucking Åmål men vi avbokar det nu och försöker byta biljetterna. På fredag borde jag vara frisk nog att kunna åka till Helsingfors och fixa det sista inför shoppingdagen som går av stapeln på lördag.

Och jag är säker på att jag glömt något, alltså något MER än att skicka mina betyg till högskolorna. Sista dagen var i går och jag kom ihåg det inatt.

Avskyr att vara sjuk.

2 kommentarer:

Linda G sa...

Usch och fy för snor:( Krya på dig! Kram

rithrin sa...

Ska krya på mig så gott jag kan! :)