onsdag 16 maj 2012

Jag har samma skor som Lady Dahmer

Jag är coolare än jag ens kunnat veta. För även Lady Dahmer har Keros Tornenäbbar i rött.

Röda näbbskor i måndags


I kommentarerna framgår det att Kero är laestadianskt. Jag får noja igen. Jag har väldigt, väldigt svårt för laestadianismen. Fredsföreningarna är kvinnoprästmotståndare och propagerar även för sk. rehabilitering från homosexualitet.

Så detta är en firma jag inte kan stöda, inte på något vis.

Att ha så på nerven av värderingar i konflikt är en sak, ibland är jag obekväm med att ha garvad ren på fötterna. (Har alltså två par näbbstövlar, ett par svarta också. Jag hade dem idag.) Men jag har idag stått framför en klass och orerat om mänskliga rättigheter och är lite känslig.

Så om nån vill köpa mina näbbskor så är det fritt fram. Stl 39, använda.

De skaver också. Jag blöder efter can 10 min om jag inte har dubbla stödstrumpor. (Det här ville ni inte veta va?)Det finns en annan firma, Beak Boots, som i sitt sortiment bl.a. har blå näbbstövlar.

Såna skulle jag ha önskat mig när jag hade blåa ylledreads, det skulle ha matchat:Med mig har jag Samuel


Slut på dagens konsumtionsångestinlägg! Kram allihop!

3 kommentarer:

Linda G sa...

Rehabilitering från homosexualitet? Tror dom verkligen själva på att det ska funka? Dårar.....Kram

rithrin sa...

Ja. Förra året hade ett antal organisationer och föreningar en kampanj som fritt översatt hette "Underkasta dig inte" och gick ut på att ungdomar inte skulle underkasta sig sekulära världsliga påfund som homosexualitet. Istället gick det att bli frisk bara man bad och levde i gudsfruktan. Jag klarar inte ens att skriva gud med stort G i detta sammanhang för så snett och kärlekslöst var detta.

Även laestadianska föreningar var med i kampanjen och flera av organisationerna får bl.a. kollekt som uppbärs i Lutherska kyrkan i Finland. Skulle jag inte redan vara urskriven ur kyrkan skulle jag nog ha skrivit ut mig då!

Inko sa...

Hej Maariiiia!

Om du vill titta på mer ekologiskt så kolla in spooon.blogspot.com. Anna från island in the sun om du minns? Jag tror inte det är din stil riktigt, så kanske inte då farligt :)

Ha det så bra!

I