lördag 5 maj 2012

Om jag bara hade...

Tänkte jag skulle skriva om en ytlighetsvånda som då och då kommer upp, nämligen den om "bara jag hade det där ena plagget som skulle lösa alla mina problem". Har ni nån sån? Eller är jag ensam?

Att jag skulle bli mer praktiskt lagd och gärna lite smartare med en sån här, som jag kunde klä lager på lager med en underkjol och mönstrade strumpor och en blus med fladdrande ärmar, och sen köra ner händerna i de stora fickorna om det behövdes:


Bilderna från Globe Hope: Haapa och Likka


Eller sen kanske jag äntligen skulle bli vackrare, eller mer kreativ, eller lycklig, om jag klädde mig i dessa kjolar från Resurrection Rags.

Alla gjorda av återvunna scarfar och spetsar, så t.o.m. mitt samvete borde godkänna dem


Och jag vore botad från felkläder-i-felväder-nojan bara jag skulle ha en kofta som skulle passar perfekt med kläderna jag nojar över. Strunt samma att jag redan har en Aspen knit för den är fel färg och det är ju helt annan sak.


+ = ???


Säg att jag inte är den enda som slösar sin hjärna på sånt här.

4 kommentarer:

Hilde sa...

Haha, du är absolut inte ensam:) Mycket fint du visar.
Kram

Linda G sa...

Nej du är inte ensam;) Kram

Sofie sa...

Jag är likadan :) coola grejer du visar! Jag önskar sååå att jag vore lika duktig som dig m fl på att kombinera ihop outfits, missmatchta lite mer... Jag är dåligmpå att använda accesoarer. Kram

rithrin sa...

Tack för kommentarerna! Skönt att det inte är bara jag som är nojig utan att andra också kan känna igen sig. :)

Sofie, dina ord är det vänligaste!

Kramar allihop.