måndag 12 mars 2012

Arla måndagsstund

Satte iväg i morse i den praktiska munderingen nedan (dock inte med likadant grumligt ansikte... jo jag har ett fejs nog på riktigt och oftast syns den också):Aspen knit i powder (storlek 3 för den där riktigt bylsiga storakoftan-känslan), flickvännens svarta munkjacka (det som i Finland kallas huppare, efter det finska ordet för huva), Hookup s/s dress i indigo, trasjeans och trofasta Para Boots från Vegetarian Shoes.

Lyssnar på Gossips Dimestore Diamond och tänker på orden "you may call her poor".

4 kommentarer:

Petriina sa...

Uskaltaudun jättämään kommentin suomeksi ;)

Ostin juuri saman neuleen alesta, saman värisenäkin ! Ihanan pehmoinen ja lämmin ja niin paksu, että takin kanssa sitä ei ole toivoakaan käyttää.

Mukavaa alkanutta viikkoa !

rithrin sa...

Siitä vain! Ostin Aspen knitin Huuto.netistä ennen kuin uskaltauduin hakemaan Villipuutarhasta itselleni Cortinan, jota oikeasti himoitsin, mutta joka tuntui aivan liian kalliilta. Nyt yritän antaa Aspenille tarpeeks huomiota, jota se ei jäisi laiminlyödyksi lapsipuoleksi.

Kiinnostaisi kovasti nähdä, miten yhdistelet tätä väriä! Tähän asti olen lähinnä käyttänyt puuterinväristä neuletta armeijanvihreän ja murrettujen ruskeiden kanssa.

Petriina sa...

Tummansininen menee tähän hyvin ja sellainen vaaleampi puuterinväri, luonnonvalkoinenkin. Tummansininen ( esim farkut ) raikastaa tuota murrettua roosaa kivasti. Mustaakin voisi tämän kanssa ajatella hyvin.

rithrin sa...

Okei! Kiitos. Musta ja farkku vois kumpikin olla kokeilemisen arvoisia. Oon kanssa miettinyt että kun mulla on niin muodottomaan päin kallellaan isokokoinen (koko 3) niin kauluspaidasta vois saada ryhtiä asuun.