lördag 24 mars 2012

Shallow is the new Odd Esprit

Det var något försök på gång med rubriken här... Men jo.

Flickvännen var här i går med lillhunden. Hon trivdes inte så bra. Hunder alltså. Flickvännen verkade nog trivas.


Vi väntar utanför matbutiken och har tråkigt


Men det blev lite bättre hemma. Då trivdes hunden. Dock inte katterna. De tyckte nog att vafan vad är det som har kommit hit, inte ska den väl stanna?Hej Lulu! Du skulle gärna få stanna längre.


Idag reser jag till Kervo för att byta bort lite klänningar. Har resväskan full med lolitaklänningar som alla är för små för att jag nånsin ska kunna ha dem på mig. Det har alltid lite varit nackdelen med lolita.

Dagens är alltså inte heller en lolitastass utan reseklädsel med hög prakto-faktor: klänning från Esprit (en svag stund på Silja Line för tre år sen...), lila Heaters Merino Leggings med lila paraboots (var tvungen att beakta väderprognosen och den utlovade allt mellan -2 och +3 och regn, så ingen tanke ens på att fundera på nåt finare!). Och sen Lovelyknit med Noa Noas quiltjacka under.
Lite överexponering på järnvägsstationen
Sitter på tåget nu och läser bloggar. Särskilt de från Stockholm igår!

Babblade nånting hos Lingonberrie i en kommentar, men beslöt mig för att klippa ut det följande och publicerade det här hos mig för att inte skräpa nerhos andra. Puppugeneratorstoff när det är som pupp-i-gast:


Gillar verkligen dina tankar om Odd Mollys dragningskraft! - det Odda och det Molly-ga (hur ska man säga? det udda och det molliga?????). Vi är kanske två om att det inte är det sexiga i korta kjolar och djupa urringningar som utgör trolskheten och dragningskraften... Kanske.


Odd Molly är en scene, tycker jag. En väldigt annorlunda scene jämfört med t ex hårdrockstilen (mycket vanlig i Finland) eller lolita (även enorm representation här hos oss), eller nån sorts moderjord-hippie-scene.


... Liksom... Hallåå, Mariaaa... STÖN! Det är ändå nästan redan middagstid och jag svamlar som en uggla mitt i natten!

2 kommentarer:

Fröken Abbe sa...

Eh, antar att jag skriver kommentaren nu, fattar ju inte finska ;o)
Snygg outfit!
Kram

rithrin sa...

Å tack tack :)